[ Generalna ] 27 Decembar, 2006 09:29

Najzad ću se odmoriti. Ne znam da li sam ikada ovoliko iščekivala praznike i tih par dana bez posla. Isključiću se potpuno. Kul Samo moji pilići i ja. I prijatelji. Bez njih ne može. Bez posla može i mora.

Zabolelo je. Nisam odavno tako dobila po prstima. Ne zaleći se, gusko, govorila sam ranije sebi, neće te slušati, ali nije vredelo. Zaletela sam se, pomislila "ovog puta će me čuti", i ljosnula o zemlju kao dulek.

Znam svoje prioritete. Od mene će, od sada, dobijati samo ono što piše u opisu posla u sistematizaciji. Dok ne nađem mesto gde se ono "više" što se daje ceni.

 

[ Generalna ] 28 Novembar, 2006 16:00

Magla.... Sedim u kancelariji na sedmom spratu, ceo jedan zid je od stakla. Somewhere in between.

Zamišljam kako plivam kroz tu maglu, kako se prevrćem, i mašem rukama, pa se onda malo odmorim, izvaljena na leđima, ležim ni na čemu... Pa onda zaronim, stignem skoro do vrhova drveća kraj reke, pa opet uzletim. Onda se spustim do ivice vode, jedva je vidim kroz gusti omotač, dotaknem je vrhovima prstiju, osećam kako meko prelazi preko njih, hladna, divna. Pa opet gore.

Da li sam više vazdušna ili vodena, ne znam. Kao da sam podeljena. Volim da duboooko udahnem hladan vazhuh, i volim da me miluje voda. Volim da me vetar obavija, ali možda još više da zaronim zatvorenih očiju i sanjam da sam se baš tu i tako rodila. 

[ Generalna ] 20 Novembar, 2006 13:03

Da li ja to prelazim u mod hiperprodukcije? Da li sam postala nezasita? Nema veze, igramo se....

Pišem još dva bloga, jedan koji svi znaju, jedan za koji zna tek par odabranih matrix prijatelja, a stigoh i ovde....

Igramo se.

[ Generalna ] 20 Novembar, 2006 12:35
Ukoliko možete da pročitate ovaj članak, uspešno ste se registrovali na www.blog.rs i možete početi sa blogovanjem